OZNACZENIA

Symbol
OET-JAL-10
LOGISTYKA

Jednostka podstawowa
szt.
Minimum logistyczne
1 szt.
Waga
0.04 kg
OPIS

Olejek eteryczny jałowcowy


Pochodzenie surowca: Jałowiec pospolity posiada wiele odmian występujących w całej Europie oraz Ameryce Północnej.

INCI: Juniperus Communis Oil

Działanie: dezodoryzujące, rozgrzewające, uspokajające, wyciszające

Zapach: drzewny, lekko owocowy, słodki, żywiczny

Kolor: jasnożółty do żółtozielonego

Nuta: środkowa

Zalecana aplikacja: do masażu, do kąpieli, do kompresów, w dyfuzorze

Przeciwwskazania: Nieodpowiedni dla kobiet w ciąży i dzieci do 6 roku życia. Nie zaleca się stosowania olejku przez osoby z problemami wątroby i nerek.

Zalecane stężenie: 2%

Pasuje do niego olejek: cedrowy, eukaliptusowy, imbirowy, mandarynkowy, pomarańczowy, sosnowy, szałwiowym

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogę jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.