OZNACZENIA

Symbol
OET-LAW-10
LOGISTYKA

Jednostka podstawowa
szt.
Minimum logistyczne
1 szt.
Waga
0.04 kg
OPIS

Olejek eteryczny lawendowy


Pochodzenie surowca: Lawenda wąskolistna pochodzi z basenu Morza Śródziemnego. Jest uprawiana w wielu krajach na świecie. Jej głównymi producentami są Francja i Bułgaria.

INCI: Lavandula Angustifolia Oil

Działanie: antyseptyczne, uspokajające, wyciszające

Zapach: delikatny, słodki, kwiatowy

Kolor: przezroczysty do jasnożółtego

Nuta: środkowa - wysoka

Zalecana aplikacja: do masażu, do kąpieli, do kompresów, w dyfuzorze

Przeciwwskazania: Nie zaleca się prowadzić pojazdu po zastosowaniu olejku ze względu na jego działanie uspokajające.

Zalecane stężenie: 2%

Pasuje do niego olejek: bazyliowy, cynamonowy, cytronelowy cytrynowy, eukaliptusowy, limetkowy, melisowy, świerkowy, tymiankowy, z mięty pieprzowej

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogę jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.