OZNACZENIA

Symbol
OET-ROZ-10
LOGISTYKA

Jednostka podstawowa
szt.
Minimum logistyczne
1 szt.
Waga
0.04 kg
OPIS

Olejek eteryczny rozmarynowy


Pochodzenie surowca: Rozmaryn jest rośliną hodowaną od tysięcy lat. Rośnie licznie w całym basenie Morza Śródziemnego. Nie jest znany dokładny region pochodzenia.

INCI: Rosmarinus Officinalis Oil

Działanie: antyseptyczne, rozgrzewające, tonizujące

Zapach: świeży, ziołowy, lekko drzewny

Kolor: przezroczysty do jasnożółtego

Nuta: środkowa - wysoka

Zalecana aplikacja: do masażu, do kąpieli, w kompresach, w dyfuzorze

Przeciwwskazania: Niezalecany dla kobiet w ciąży, osób leczących nadciśnienie tętnicze czy cierpiących na epilepsję.

Zalecane stężenie: 2%

Pasuje do niego olejek: bergamotowy, cytronelowy, eukaliptusowy, grejpfrutowy, kamforowy, lemongrasowy, świerkowy

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogę jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.