OZNACZENIA

Symbol
OET-SWI-10
LOGISTYKA

Jednostka podstawowa
szt.
Minimum logistyczne
1 szt.
Waga
0.04 kg
OPIS

Olejek eteryczny świerkowy


Pochodzenie surowca: Świerk czarny jest rośliną pochodzącą z Ameryki Północnej. Występuje od Alaski, aż po wschodnie regiony Stanów Zjednoczonych.

INCI: Picea Mariana Oil

Działanie: odprężające, uspokajające

Zapach: świeży, drzewny, ziemisty

Kolor: przezroczysty do jasnożółtego

Nuta: środkowa

Zalecana aplikacja: do masażu, do kąpieli, do inhalacji, w dyfuzorze

Przeciwwskazania: Może podrażniać skórę wrażliwą. Przy pierwszym użyciu należy wykonać test miejscowy.

Zalecane stężenie: 2%

Pasuje do niego olejek: benzoesowy, cedrowy, lawendowy, sosnowy, szałwiowy, rozmarynowy

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogę jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.